Forskellige domænenyheder

Danske Broadcom taber navn og varemærke
Den danske bredbåndsudbyder Broadcom har mistet sit navn, sine hjemmesider og sit varemærke til den amerikanske chipkæmpe Broadcom, der ikke vil have navnedubletter på det danske marked.

Slaget om eu-domæner ind i ny fase
Mere end 70.000 ansøgninger om et .eu-domæne er dumpet ind i postkassen hos EURid, der tirsdag formiddag åbnede for den såkaldte Sunrise 2-fase. Næste fase er det først til mølle, hvis man vil score et godt domæne.

EU-domæne: 70.000 ansøgninger på en time
I dag starter den anden fase af den såkaldte sunrise-periode for .eu-domænet. I den første time er der modtaget 70.000 ansøgninger.

DR og Jægerkorpset vinder over net-pirater
Danmarks Radio og Jægerkorpset har netop vundet over to net-pirater. DR og Jægerkorpset følte sig krænket over, at deres adresser på nettet blev udnyttet til at sælge vaskepulver og rejser. ComON har talt med de vindende parter.

Jægerkorpset i aktion mod domænehaj
Skatteyderne skal se, hvad deres penge bruges til. Derfor har Jægerkorpset været nødt til at gå i aktion mod en modig domænehaj, som har forsøgt at lukrere på korpsets navn på nettet.

Chipgigant i navne-angreb på danske Broadcom
Den amerikanske chipgigant Broadcom forsøger ved Sø- og Handelsretten at tage både navnet og webdomænet fra den lille danske bredbåndsudbyder med samme navn. Chipgiganten vil ind i Danmark.

Ret.dk er ikke Danmarks ældste domænenavn
Det første danske domænenavn blev registreret for mere end 20 år siden.

Danmarks ældste domænenavn fylder 13 år
Det første danske domænenavn, ret.dk, blev registreret den 25. januar 1993.

Danmarks ældste domæne aldrig brugt
Domstolsstyrelsen blev for 13 år siden ejere af Danmarks første domæne – ret.dk. Webadressen er dog aldrig siden blevet brugt.

Millionkrav på vej mod Dansk Internet Forum
Digital Marketing Support (DMS) vil have millioner af kroner i erstatning fra Dansk Internet Forum, der administrerer .dk-domænet. Det sker, efter Højesteret har fastslået, at DMS’s co.dk-domæner er lovlige.

B-one – den hemmelige succeshistorie
Med 150.000 kunder i 149 lande på bare tre et halvt år er lavpris-webhotellet B-one en bragende succes. Men også en af de mest hemmelighedsfulde i it-branchen.