Om domaintips.dk

Domaintips.dk er en weblog om internettets domænenavne.

En weblog (eller blog) er en måde at publicere på nettet, hvor artiklerne er placeret på den måde, at de nyeste kommer først og de ældste sidst. Læserne kan kommentere den enkelte artikler og se ældre artikler i kategorier og arkivet. For at følge med i nyhederne på denne blog kan du abbonnere på dens RSS-feed i den browser eller en feedreader.

Domæne navne er unikke adresser som fører hen til hvert eneste website på internettet og identificerer modtagere af emails. Du kender sikkert domæner som de internetadresser der ender på .com, .net, .org, .info, .biz og landespecifikke endelser som .dk, .co.uk, .de, .se osv.

Min interesse for domæner startede da jeg ville lave mit første website. Jeg skulle beslutte hvilken adresse det skulle have, og skulle finde ud af hvor jeg skulle købe dette domæne. Det var starten på en nørdet interesse og en form for afhængighed af alt hvad der har med domæne navne at gøre. Jeg var overvældet af alle de forskellige valgmuligheder, der fandtes når man skal vælge domæne navn, af antallet af registrerede domæner og af hele den industri der findes omkring domæner.

Efter et stykke tid gik det op for mig at jeg havde en pæn viden og en stor liste af bogmærker om domæner. For at systematisere og dele denne viden, besluttede jeg mig for at lave domaintips.dk, hvor du kan finde nyheder, informationer, tips, links og rygter som altsammen er domænerelateret.

Nogle af mine andre site er følgende: En vejledning til hvordan man laver sin egen hjemmeside i WordPress – ordpress.dk, Et andet site er er et af mine ældre sites, nemlig et site der giver et nyhedsoverblik over danske nyheder – herald.dk. På samme måde har jeg et nyhedssite med “international news overview” – newstaxi.com. Endelig har jeg lavet to sites som består af linksamlinger – nemlig en dansk linksamling med alle de bedste links – anbefalinger.dk og en international version linkatlas.com.

Hvis du har forslag eller spørgsmål til denne domæne-weblog, så er du velkommen til at kontakte mig på knutnaegele(at)gmail.com eller udfyld en formmail: