Surftown.dk – hosting og domæner

Beskrivelse af Surftown.dk

Surftown.dk
er et dansk firma der tilbyder domæner og hosting. Jeg har selv benyttet Surftown.dk i nogle år nu, og har været meget godt tilfreds med dem. I den løsning som jeg har benyttet har man kunnet tilnytte 10 domæner til det samme webhotel. Og til en pris på 39 kr. pr. md., så har udgiften for hvert website været meget lille. Ud over den lave pris pr. website, så har jeg sat pris på det omfattende kontrolpanel man fik. Herfra kan man styre så godt som alt som kan styres fra et webhotel, og som hos nogle hostingudbydere koster penge at få konfigureret. Man kan sågar selv tilknytte nye domæner som man har købt andre steder til sit webhotel. Endelig har nedetiden på mine websites hostet af Surftown.dk været meget lille. De enkelte gange jeg har oplevet nedetid, er sitene kommet op at køre igen efter højst en time. Og det gjaldt også hvis det var om natten i week-enden. Alt i alt har jeg været meget tilfreds med denne hosting.

Som noget relativt nyt kan man nu også få erhvervs-løsninger hos Surftown.dk

125x125