2 tanker om "Historien om salget af 7.701 domæner på 14 dage"

  1. Spændende læsning, jeg har hørt historien for ca. 2 år siden af en af de personer som var med i inderkredsen (hans navn er Kim), han købte ikke selv nogen domæner, men har fortalt at klaus riskær (cybercity) købte stort ind af de mest interessante domæner før det var muligt for andre at få fingerne i dem.

    Dette gjore de ved at de blev enig om at åbne for salg af dk domæner hen på aften og de først 1-2 timer før meddelte dette ud til offentligheden, så de selv kunne sætte sig på de mange gode domæner de på forhånd han noteret ned de vil købe og selv nogle af de fax som kom ind med ønske om at købe domæner, købte de selv , selv om andre vil have dem.

    Utroligt de har sluppet af dem med at “stjæle” så mange gode domæner og tilmed ikke bruge dem til en skid i dag, men bare sende trafikken videre til Cybercity.dkCybercity.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *