Den nye danske blogsøgemaskine: blogZ.dk

blogz.dk- den nye danske blogsøgemaskineJeg har lige lavet en den nye søgemaskine for danske weblogs – nemlig blogZ.dk.

Fordelen ved denne søgemaskine er, at dens søgeresultater kun indeholder links til danske blogs. På den måde bliver søgeresultaternes kvalitet forhåbenlig bedre og anderledes end almindelige søgemaskineresultater.

Blogsøgemaskinen bygger på Googles custom search (Co-op), og alle de blogs der søges i er tilføjet manuelt til søgemaskinen. Hvis din egen blog ikke forekommer i søgemaskinens resultater, kan du tilføje den ved at tilmelde din blogs domæne ved at skrive kommentar.

blogZ.dk er ikke tænkt som en konkurrent til glimrende blogoversigter som Blogbot.dk og Overskrift.d, men snarere som et supplement. Resultater fra disse blogoversigter indgår derfor også i blogZ.dk’s søgeresultater, så derfor kan man måske tale om en slags metasøgemaskine.